Førerutvikling Avd. Øst

senior cover

 

Spesialtilpassede kurs

Er dere en klubb eller bedrift som ønsker å arrangere kurs for medlemmer/ansatte? Ta kontakt med oss så lager vi et spesialtilpasset kurs for dere. Ta kontakt med  for nærmere avtale.

 

Informasjon om våre ordinære kurs

SMCN har utviklet et eget Førerutviklingskurs. Kurset har fokus på videre utvikling av egne kjøreferdigheter. Avdeling Øst bruker både Gardermoen Raceway og Rudskogen til å gjenomføre kurset. Avdeling Øst har også en egen kurs helg på Vålerbanen.

Du kan delta på våre kurs fra du er 16 år forutsatt at du har gyldig førerkort for mc. Vi tilbyr ungdom mellom 16 og 18 år (kl A1 lett mc) å ta kurset vårt på Gardermoen Raceway gratis, det gjelder også ordinære kurskvelder på Rudskogen Motorsenter. Ungdom mellom 18 og 24 år betaler medlemspris på våre arrangement. Kurset på 4 moduler må gjennomføres før deltakelse på våre kurskvelder på Rudskogen.

Kurset koster kr 600,- for medlemmer av SMCN og kr 1 000,- for ikke medlemmer. 

Priser på Rudskogen (torsdager) kr 450,- for medlemmer av SMCN og kr 550,- for de som ikke er medlem.

 
Tider for oppmøte på våre kurs (Bare møt direkte på banen. Ingen forhåndspåmelding er nødvendig):
 
Gardermoen Raceway (modul 1 - 3) kl 17.30
 
Rudskogen Motorsenter (modul 4-7) kl 16.30
 
NB! Det vil ikke bli solgt årskort til Rudskogen i år.
 

Kurset er delt opp i 7 moduler.

Modul 1, 2 og 3 er kjøretekniske øvelser som gjennomføres på et lukket område, Modul 4, 5, 6 og 7 foregår på offentlig vei eller lukket bane.

Målet med kurset:
Etter å ha gjennomført kurset skal deltageren kunne kjøre med større selvsikkerhet og ferdighet på veien. Deltakeren skal mestre egen motorsykkel bedre. Kurset skal gi deltageren et bedre utgangspunkt for å kunne ivareta egen og andres sikkerhet i trafikken.

Dette er en kjempefin mulighet for deg til å perfeksjonere dine kjøreferdigheter, bli mer sikker på deg selv og bedre kjent med motorsykkelen og derved øke kjøregleden. Du må regne med å bruke 2 til 3 kvelder på å fullføre modul 1-4. De øvrige modulene kan du selv bestemme hvor lang tid du bruker ut fra egen innsats. Benytt deg av dette enestående klubb–tilbudet! På sikt håper vi at dette sk gi oss et forhandlingskort i forhold til forsikringsselskapene fordi det viser at vi tar sikkerhet og videreutvikling alvorlig.

 

Om du har spørsmål til våre kurs send mail til: