Nyheter Øst

Danmarksturen

Dette er en påminnelse om at fristen for å melde seg på nærmer seg. Colorline må ha bestillingene innen 1. juni.

Etter denne dato må deltagere selv ordne transport, og det er derfor viktig å melde seg på før denne dato

Vi har lenge diskutert hvordan vi skal fremstå på Facebook. Vi har allerede en fungerende side som Senior MC Førerutvikling og vi har opprettet en side som heter Senior MC Norge avdeling Øst. Sidene er åpne for alle.

Det blir disse to Facebook sidene som kontrolleres fra styret, blir oppdatert og vedlikeholdt. Vi vil i størst mulig grad linke fra Nyheter på seniormc.no

Egil presenterte sin gruppe som skal drive Tur og Treff aktivitetene. Nytt av året er en satsning på å også knytte litt førerutvikling til noen av turene. I tillegg hadde vi besøk fra NMCU.

Styret har oversendt forlag som ønskes behandlet på Landsmøtet i SMCN i 2016. Disse er utformet etter det mandatet vi fikk av Årsmøtet i SMCN avd Øst. Forslagene finner dere under avd Øst, Dokumenter (krever innlogging)

 

Kåre Gudmundsrud repeterer teori for instruktørene i Førerutvikling på årets første samling. FUG har under stødig ledelse av Fredrik Grunde Nielsen, leder av FUG, gjennomført årets første samling. 

Nå har vi åpnet for bestilling av plasser på Rustløseren. Bruk linken nedenfor og bestill plass.

Rustløseren blir arrangert 1. mai

Bestilling Rustløseren

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til Motorsenteret neste torsdag (14.april). Det blir en orientering om alle turer og treff som er planlagt for 2016. Senior MC ønsker alle velkommen kl 18.00.

Aktivitetskalender