Nyheter Rogaland

Viktig melding angående takkefesten.

Angående takkefesten den 25.11.17 så har vi i styret fått en del tilbakemeldinger på at dette er en dårlig dato. Vi i styret har derfor besluttet å flytte festen til lørdag den 06.01.2018 kl. 19.00 med påmeldingsfrist den 20.11.17. Håper dette vil passe for dere.

Ta gjerne med ektefelle, samboer, kjæreste etc.

Vi må vite hvor mange som kommer, så meld dere på til Svein. Det blir servering av god mat og forhåpentligvis noe godt å drikke til maten. Resten av kvelden er baren åpen med svært vennlige priser.

Underholdning: Musikkquiz og dans ?

Festen starter kl 1900 presis.

Svar innen 20. november.

PS. De nye lokalene har en begrensning på hvor mange personer vi kan dytte inn så her blir det første mann til mølla når det gjelder påmelding.

Mvh 
Styret

Avd Nord inviterer deg til Thon Hotell, Brønnøysund   Bestillingkoden er: 290618HADS  mer info kommer på nyåret. Velkommen!

Brønnøysund er den sørligste byen på Helgelandskysten og i Nordland, samt regionsenter på Sør-Helgeland. Av mange forbindes Brønnøysund med Brønnøysundregistrene. Brønnøysund er virkelig en kystby med hurtigruteanløp, skipstrafikk og ei flott gjestehavn. 

Her møter man gjerne Hurtigruta som kommer hver ettermiddag på vei sørover. Som regionsenter byr også Brønnøysund på et rikt utvalg av butikker. Er du på jakt etter noe spesielt anbefales Lokalmatbutikken. 
Byen er et godt utgangspunkt for å oppleve både Himmelblåøya Ylvingen og Vega med sin verdensarv. Brønnøy kommune 

Hoveveien5

De nyoppussede lokalene i Hoveveien 5, Sandnes, er tatt i bruk. Søndagsturene starter her og det samme med mandagstreff fra 19:00 - 21:00.

Aktivitetskalender