Nevlunghavn 13 September

Ni voksne menn på tur i fint høstvær.nev2

Været var fint og temperaturen grei mens vi ladet opp på Langebru. Vi var litt bekymret for at været ikke ville bli så bra når vi kom til kysten. Det var ingen grunn til bekymring, det ble overskyet men temperaturen holdt seg.

Turleder var klar over at flere i reisefølget hadde fått klar beskjed om ikke å komme hjem for sent hjem. Turen nedover ble derfor gjenomført i greit tempo med en snittfart på 70,1km/t og med bare en kort pause.(Undertegnede rakk akkurat en kaffe i pausen også...såvidt)

I målområdet var det ikke rutete flagg, men derimot litt kluss med å finne parkering til alle. Etter litt romstering, om og men, fant vi plasser til oss alle. En bedre lunch ble inntatt utenfor Skipperstua resturant. Fiskesuppen ble vurdert av et par av oss og fikk stempel som godkjent, men kun en god nummer to i forhold til favoritten.

På turen hjem kom det såvidt et par dråper med yr på visiret. På grunn av forventningsfulle koner hjemme, og nevnte tidspress ble det korteste veien hjem, eller motorveien for andre.

Men en super tur, mye takket Trond som turleder!nev1

Aktivitetskalender