Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Tur til landstreffet Senior MC Norge 2015

1. juni 2015 la to forventningsfulle karer ut på tur fra Stokmarknes på hver sin Goldwing 1800 med retning Haugesund og landstreffet i Norsk Goldwingklubb før turenskulle gå videre til Kristiansand og landstreff/landsmøte i Senior MC Norge.

Turen startet med solskinn og tørre veier helt til vi kom til Saltdal, der møtte vi regnet, og det som værre var; radioen meldte om stengte fjelloverganger grunnet uvær og snø  de nærmeste dagene! Gode råd var dyre, men løsningen ble hurtigrute Brønnøysund-Bergen, noe som gjorde at vi rakk treffet i Haugesund med god margin.

Etter ei flott helg i Haugesund tok vi turen til Vikersund, og fikk se skiflygningsanlegget der - imponerende! Mindre imponerende var turen opp til og over Haukeli med regn så det smalt og sludd på toppen. Det er da man lurer på hvorfor......

Over på andre siden møtte vi sola igjen, og finværet varte hele uka og også under Senior MC sitt landsmøte i Kristiansand - et landsmøte hvor man møtte masse hyggelige folk og hadde fine dager.

Søndag 14.06 starta vi på hjemturen som ble en flott tur sammen med gode venner et stykke, før vi kjørte over Hardangervidda i litt snøvær, Valdresflya i strålende sol og 0 grader samt Trøndelag og litt Nordland i regn og ankom heimen tirsdag kveld etter ca 2000 km siden søndag formiddag. En flott tur!