Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Velkommen til Senior MC Norge

Senior MC Norge ble stiftet 16. februar 1989. Klubben består av 8 selvstendige lokalavdelinger fordelt over hele landet.
Alle motorsykkelinteresserte som har fylt, eller fyller, 24 år i innmeldingsåret kan bli medlem.

Les mer

lørdag, 26 januar 2019 09:59

Landstreff 2019 i Råkvåg

GjestgiverietAvdeling Trøndelag inviterer til landstreff 28-30. juni 2019, til Råkvåg - en perle på Trøndelagskysten.
Råkvåg er et tettsted med 239 innbyggere, og et svært populært reismål i sommersesongen. Avstand til Trondheim er ca 1 time + ferge Flakk-Vanvikan (71 km).
Vil du vite mer om Råkvåg:  http://www.raakvaag.no/

Vi har valgt Råkvåg Gjestgiveri & Marina som ramme rundt arrangementet.
Overnatting vil skje på gjestgiveriet og på FIskarheimen som ligger 5 minutters spasertur unna.
Totalt er det plass til 86 personer i dobbeltrom eller familierom.
20180916 131714

Gjestgiveriet er familiedrevet og har en atmosfære som bør oppleves. Bygningene består av 2 brygger forbundet med glassoverbygg. Uteplassen er svært romslig og har uteservering.
I tilbudet fra Gjestgiveriet er det to overnattinger, to frokoster, middag når vi kommer på fredag og buffet på lørdags kveld med varm og kald mat inkl dessert og kaffe/te. Alle rettigheter.
Det vil bli musikk av trubadur fredag og band på lørdag, og vi satser på godt vær!
Vi legger opp til båttur og motorsykkeltur i distriktet med mål som bl.a Austråttborgen på Ørland og Stokksund. Kjempefine MC-veier!

I tillegg til Råkvåg Gjestgiveri & Marina finnes det to andre spisesteder noen minutters spasertur unna; Bryggekafeén og Landnota Bar og Spiseri.

Bryggerekka i Råkvåg skal være den største samlinga av sildebrygger utenom byer i Norge. Flere av bryggene ble bygd på slutten av 1800-tallet. Da sildefisket var på topp i 1920-30 årene, var bryggene i Råkvåg et livlig sentrum for fiske og sjørettet nærings–virksomhet. Eldre folk husker ennå den tida da båtene lå så tett at det gikk an å gå tørrskodd over vågen
Det er mye flott å oppleve i Råkvåg. I bryggene er sildegarn og tønner byttet ut med kunst- og kulturutstillinger og spisesteder, og på vågen er det snart like tett med fritidsbåter av ny og gammel årgang, som det tidligere var fiskebåter.
Kilde: www.visitnorway.no/listings/bryggene-i-råkvåg/118678/

Mer informasjon om treffet og hvordan du melder deg på kommer senere.

Kjellaug Skrondal
Avd. Trøndelag

Annonser

Aktiviteter