Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

torsdag, 19 mars 2020 18:49

Informasjon fra styret i SMCN avd Øst 19.03.2020

Hei alle sammen, vi håper dere er friske og har det bra.

Vi ser med glede at det i vårt område begynner å bli mulig å lufte våre kjære motorsykler. I den situasjonen vi alle er inne i er det et kjærkomment avbrekk.

Vi håper dere benytter den kunnskapen dere har fått via våre aktiviteter til å kjøre tryggere og ha bedre marginer i trafikken. Akuttberedskapen er hardt belastet og vi skal ikke være den gruppen som opptar plasser som er sårt trengt nå. Kjør sikkert, husk det er tidlig på året og kaldt i bakken. Samtidig har de fleste av oss ikke kjørt motorsykkel på flere måneder. Ta vare på dere selv.

Styret jobber i disse dager med å få på plass en måte å kommunisere og ha møter digitalt. Situasjonen er usikker og vi jobber tett. Vi har gjort en avtale når det gjelder Rudskogen for å sikre vår mulighet til å avbestille i rimelig tid. Her gjelder det å ha en god dialog med baneierene som vi selvsagt skal fortsette å samarbeide med. De har tunge tider nå.

Vi jobber aktivt for å minimere tap i forbindelse med denne situasjonen.

Styret skal ha en samling 28. mars for å legge strategien fram til neste Årsmøte. Vi har også et Landstreff neste år vi må planlegge for. Vi vil gjennomføre våre arrangement så snart vi har muligheten til det.


Med vennlig hilsen
Senior MC Norge avd Øst
Styret

Mer i denne kategorien « Koseturen 17 Mai

Aktivitetskalender