Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

søndag, 18 mai 2014 09:56

Koseturen 17 Mai

da har Senior MC Norge avd Øst arangert sin tradisonelle 17 mai tur.

Turen i år gikk til Tyrifjorden hotel ved Vikerund.

Ja da er min syvende 17. mai tur gjennomført i Senior MC avd. Øst sin regi. Vi kunne vel ikke være heldigere med været vi åtte som stilte opp på Tyrigrava kl.09.30 for å kjøre til Tyrifjord Hotell på Vikersund.

Vi startet Kl.10.00 prikk som annonsert på grunn av avtalen med hotellet kl.12.00, og at det er 10 mil dit i mest avpasset hastighet.

Med en liten stopp i Drammen gikk ferden videre til Lierbyen. Så gjennom Sylling i en kompakt kolonne med Tyrifjord Hotell som mål.

Vi ankom målet noe før avtalt, og vi fikk da tid til litt fotografering før vi gikk for å spise.

Buffeten vi fikk var et 17 mai måltid verdig med alt det gode du kan tenke deg fra reker, røkelaks, gravlaks, eggerøre, kokt kald ørret, spekeskinke, fenalår, roastbiff, m.m. Varmretter som kokt laks, bratwurst, biff. Alt med tilbehør. Desserter i «fleng» sjokoladepudding, karamellpudding, skogsbær, og det beste friskejordbær med vaniljeis. Veldig bra.

Så ble det masse prating om Senior Mc, og hvor vi går. Det som forundret oss en del var vel den tynne deltagelsen på denne fantastiske 17 mai.

Hva skal vi gjøre for å få entusiasmen tilbake i klubben? Hva kan medlemmene gjøre? Hva må styret gjøre? Noe må gjøres?

Takk for oppmøte til de som kom…..VI SEES PÅ LILLEHAMMER.

En stor 17 mai hilsen

Hans Petter Danielsen

Mer i denne kategorien « MC Ravn

Aktivitetskalender