Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Medlemsfest

Meld dere på snarest begrenset plass

MEDLEMSFEST

Festbilde

Styret i SMC avd. Haugaland inviterer til fest for medlemmer med familie og venner lørdag 5. mars kl. 20.00 på Pitters kafé på Bakarøynå. kl. 20.00.

Det blir servert en rikholdig tapasmeny, og baren har alle rettigheter. En dyktig disc-jockey sørger for rytmer til dansefoten, og resten blir opp til oss selv. Har du en god historie å fortelle, gode vitser på lager eller andre talenter på underholdningsfronten, så får du lov å stå i rampelyset denne kvelden. Hele gildet vil koste kr. 250 per person + det du ønsker å drikke.

Pitters kan ta imot max 60 personer til dekka bord. Det er begrensningen oppad. Nedad sier vi at minst 25 personer må melde seg på for at festen skal gjennomføres. Ta med din bedre halvdel, inviter noen gode venner og meld dere på med sms til tlf. 99 67 22 41. Her oppgir du navnet ditt og antall påmeldte. Regning kommer i etterkant, når vi vet sikkert at det blir fest. Påmeldingsfristen er satt til 9. februar. Hjertelig velkommen. Vi ses på Pitters.

Styret i avd. Haugaland 

Aktivitetskalender