Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Årsmøte i avd. Haugaland

Årsmøtet ble avholdt etter alle kunstens regler: spøk, alvor og god mat :)

ÅRSMØTE I AVD. HAUGALAND

Som avdeling uten eget hus lever vi en nomadetilværelse mellom ulike tilholdssteder når vi avholder årsmøter. I fjor var det Folkeuniversitetet sine lokaler i byen, året før var det på Aksdal kro, ei veikro der E39 møter E134. I år, tirsdag 2. februar, tok vi turen til Tuastad Bygdahus, sånn skikkelig ute på landet. Lokalet har både sjel og historie, og flere enn en blant de frammøtte fikk stjerner i øynene og begynte å snakke om fordums bygdedanser og deres gleder og utfordringer. De som ikke hadde besøkt nettopp dette bygdehuset, fikk påminnelser om tenåringsdager i andre lignende hus i kommunene rundt Haugesund, blant annet på Karmøy, der SMC avd. Haugaland også har hatt årsmøter og årsmøtefester, om enn noen år tilbake.

Selv om Tuastad hadde golvplass nok til de danseglade og scene til entertainerne, ble det ikke utøvd den slags aktiviteter denne kvelden. Bevegelsene ble begrenset til spaserturen fra egen stol til smørbrød- og kakebordet, og underholdningen bestod av turkavalkaden i bilder som rullet uavbrutt på veggen. Loddsalget, og ikke minst trekningen, har også et visst underholdningspreg. Spenningen blir ivaretatt i spørsmålet om en i det hele tatt får valuta for pengene en bytter i små, fargerike lapper med tall og bokstaver på. Og om en skulle være så heldig, blir det den gevinsten en ønsker seg mest? Det må jo innrømmes at det er en viss forskjell på å vinne blomstrende primula eller den store, kloke bilboka.

Når det gjelder selve årsmøteavviklingen, foregikk den uten de store spenningstoppene. Ingen kampvoteringer verken angående kontingent eller valg av tillitsvalgte. For det er det vi i styret og andre verv er, tillitsvalgte. Medlemmene gir oss tillit til å forvalte deres interesser og penger på beste måte. Den tilliten takker vi for og jeg tillater meg en liten lekkasje fra årsmøteprotokollen:

Disse sto på valg, - John Egil Johnstad, Tor Willy Nielsen, Terje Størksen, Olav Stokknes (vara), Brigt O. Valen (revisor).

Tor Willy og John Egil tok gjenvalg og ble klappet inn. Forslag til nye styremedlemmer var Geir Magne Langeland og Kjell Otto Frøyland som også ble klappet inn. Ergo var valg av nytt styre godkjent.

Forslag til revisor: Brigt Ottar Valen, - ble klappet inn og godkjent.

Forslag til valgkomité: Terje Størksen og Olav Stokknes,- klappet inn og godkjent.

Styret for avd. Haugaland 2016 ser da slik ut:

Karin Elise Hovland                May Lin R. Førre                    Tor Willy Nielsen       

Anne Gunn Vaglid                  Reidun Lone                           John Egil Johnstad

Geir Magne Langeland

Vara: Geir Vihovde og Kjell Otto Frøiland

Nå går det mot lysere tider, og om ikke lenge skal vi sette ut i livet den nye tur- og aktivitetsplanen for 2016. Det gleder vi oss til, både de gode, «gamle» aktivitetene våre, og ikke minst de nye turmålene som skal prøves ut.

Første aktivitet er imidlertid ikke på to hjul. Vi skal ha medlemsfest på Pitters kafé 5. mars. Festberetning vil komme. Med bilder.

Ha en fin ettervinter og vår alle sammen rundt om i MC-Norge.

Hilsen fra avd. Haugaland

DSC03600                  DSC03604

DSC03605                  DSC03608 

DSC03610

 

Aktivitetskalender