Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

mandag, 13 mars 2017 22:16

Høsttreff 2017

hstref

Høsttreffet blir i 2017 på Scandic Elgstua på Elverum 25. - 27. august.

Planleggingen av Høsttreffet i 2017 er i full gang. Vi ønsker å komme med tilbud som dekker forskjellige behov. Egil Bjerke er tur general og styret er enige om at vi i 2017 vil forsøke oss på en ny vri.

 

Vi har reservert plasser på Scandic Elgstua fra 25. – 27. august 2017. Tilbakemeldinger på årets Høsttreff gjør at vi i år vil sørge for at vi har et sted å samles på fredag, muligens med underholdning. Med tanke på lørdagens aktiviteter vil vi avslutte før kl 24.

 

På lørdag er det lagt opp til 3 aktivitetsløp, Banekjøring, Tur til Sverige og Gruskjøring.

 

 

Gruskjøring

Vi er så heldige at vi har Kate Wilhelmsen og Haakon Førde som turledere. De har massevis av erfaring fra flotte turer i området. Nærmere detaljer om dette vil komme på nyåret. Turen vil passe for alle som har lyst til å prøve å kjøre på grus med moderat vanskelighetsgrad.

 

Tur til Sverige

Her vil det bli lagt opp til felles kjøring med noen overraskelser. Nærmere detaljer kommer også her på nyåret.

 

Banekjøring

Førerutviklingsgruppa vil stå for dette arrangementet. Det blir mye moro og god læring i å mestre motorsykkelen. Det er også mulig at vi tester noen nye idéer her også.

 

Jeg håper at det blir mange medlemmer som vil delta og ha det gøy sammen med likesinnede.

 

På lørdag kveld blir det middag og underholdning. Styret har uttalt at vi ønsker å ha en (eller flere) artist(er) som kan være en grunn i seg selv til å delta.

 

Søndag vil det bli frokost (og kanskje lunsj på enkelte) før vi reiser hjemover. Mange flotte og morsomme veier å velge mellom på hjemturen.

 

Som sagt så vil vi komme tilbake med utfyllende informasjon utover i 2017. Men jeg kan allerede nå bekrefte at vi planlegger for at aktivitetene er inkludert uten tillegg i prisen.

 

…og vi kan bekrefte datoene på alle aktiviteter.

 

 

Tore Andersen

Leder SMCN avdeling Øst

 

 

 

Aktivitetskalender