tirsdag, 04 juli 2017 08:35

HØSTTREFF ELVERUM 2017

Helgen 25/8 til 27/8 ønsker vi velkommen til årets høsttreff på Scandic Elgstua.

Lørdag har vi 3 aktiviteter som du kan velge mellom.

- Memphis cafe og svingete asfalt
- Norwegian fairytales
  med grus under dekkene
- Vålerbanen med Førerutvikling

Alle aktivitetene er inkludert i treffet, så valget er fritt.

Fredag 25/8 Ankomst og middag 

En gryte står klar til oss i restaurant Jaktlaget fra 1900 til 2100. Vi spiser når det passer den enkelte.

Lørdag 26/8 Turer og festmiddag

Memphis cafe og svingete asfalt

Dette blir en underholdende tur på småveier på Finnskogen over til Værmland. Første stopp blir Memphis Cafe i Østmark, til kaffe og den velkjente "Memphis-tårtan". Her er det Elvis’s minimuseum og herlig Elvismusikk fra juke-boksen og vi er "back to the 60th"! Deretter blir det muligheter for "Harry-handling" hos Østmark handel. Videre kjører vi til Finnskogen kro og motell på Svullrya der vi spiser lunsj.

Norwegian fairytales med grus under dekkene

Denne turen passer for dere som har sykkel og dekk som egner seg på grus. Har du erfaring fra gruskjøring er det fint. Om du ikke har det, har du muligheten nå. Turen blir 4-5 timer lang og vil foregå i rolig tempo. Vi holder oss stort sett på vanlige grusveier, men det kan bli en og annen traktorvei eller bekk også. Endelig rute tilpasses vær og "føre".

Vålerbanen

I år har vi også leid Vålerbanen. Vi kjører samlet fra hotellet til banen, der vi starter med kjøreøvelser som bremsing, unnamanøver og serpentinkjøring. Vi fokuserer på bruk av blikk og riktig sittestilling på sykkelen Deretter deler vi inn i grupper etter ferdighetsnivå og kjører runder på banen. Her handler det om fartstilpasning inn mot sving samt inngang, gjennomføring og utgang av sving. Om du ikke har prøvd deg på en bane før er dette en strålende mulighet, uansett hva slags sykkel du har. Du får teoretisk instruksjon og øvelsene gjennomføres sammen med kjørende instruktører.

Elverum

Som alternative aktiviteter er det kort veg til Elverum sentrum med butikker og kafeer. Det er mulighet for å besøke Skogbruksmuseet eller Glåmdalsmuseet. For de som likte Kongens nei ekstra godt, går det også an å gå en tur og se bygningen der det hele skjedde (Elverum folkehøyskole i dag.)

Festmiddagen serveres i Elgoksen klokka 1900. Etter middag spiller Glåmdal storband

Bestilling gjøres direkte til hotellet på tlf. 62401070. Påmeldingsfrist 8/8.

Priser: Fredag til søndag

kr 2140,- per person i dobbeltrom
kr 2540,- per enkeltrom

Priser: Lørdag til søndag

kr 1150,- per person i dobbeltrom
kr 1350,- per enkeltrom

 

Aktivitetskalender