Landstreffet 2017

5 frender fra avd. Nord på tur til landstreff Senior MC Norge

Fredag 9. juni var vi 5 frender fra avd. Nord som la ut på tur til Eidfjord i Hardanger for å delta på landstreff/landsmøte i Senior MC Norge

Vi starta fra forskjellige steder i Nordland, og møttes til slutt ved Saltstraumen Camping hvor kvelden ble tilbragt.

Lørdag kjørte vi videre (minus han som fikk lekkasje på forgaffelen) og valgte kystriksveien sørover. En flott tur hvor vi blandt annet fikk lurt til oss kaffe og  kaker fra et hyggelig svvensk par i Campingvogn mens vi venta på ferga til Nesna! 

Vi var stort særdeles heldig med været, selv om vi hadde en halv dag med regn i Trøndelag. 

Onsdag morgen 14.06 våknet man på Gol og var bare 12 mil unna Eidfjord. Det ble litt kort, så dermed gikk turen til Rjukan, og dermed måtte undertegnede kjøre ca 30 mil på torsdag for å nå hovedstyremøte i Edfjord på kvelden.... (som det ikke ble noe av)

Landsmøtet/treffet foregikk i spektakulære omgivelser i Edfjord på et flott hotell.

Søndag startet vi på hjemtur - dog med en liten omvei innom Ullevål sykehjus for å besøke en venn av oss som dessverre ikke kom seg på landstreffet.

Etter en flott overnatting og oppstart fra Røros i tre grader skilte undertegnede lag med de andre tre på Steinkjer da jeg måtte hjem å pakke om for å rekke et fly, så det ble strake veien mens de andre kjørte kysten tilbake nordover, og alle kom hjem i god behold.

Jeg vil takke flotte venner for en fin tur sammen og vil samtidig minne all våre frender om at i 2018 skal landstreffet avholdes i Brønnøysund 28.06.18-01.07.18 i regi av avd. Nord, og oppfordrer med dette alle som kan til å møte!!

Aktivitetskalender