Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Avdelingsinformasjon

SMCN avdeling Øst er et aktivt lokallag. Hver torsdag i hele sesongen treffes vi på Motorsenteret i Hvervenbukta. Dette er uformelle treff der vi samles mest for å prate og drikke kaffe. 
 
I mai til august holder føreutviklingsgruppa (FUG) kurs på mandager (Gardermoen) og torsdager (Rudskogen). Om du har lyst til å stikke innom og se hva vi driver med, anbefaler vi en tur innom på Rudskogen Motorsenter der vi har Førerutviklingskurs med fokus på mengdetrening. Der er det også kaffe og enkel mat å få kjøpt.
 
I vintersesongen er det  klubb⁄ temakvelder hver måned med varierte emner som burde interessere de fleste MC–entusiaster. Vi anbefaler å følge med på hjemmesiden for å se hvor det skal arrangeres og hva som skjer.
 
På hjemmesiden vår presenterer vi alle aktiviteter og hendelser som ligger nært fram i tid. Dette omfatter i tillegg til klubbkvelder også turer, treff og aktiviteter i regi av Førerutvikling.
Ønsker dere å ha inn noe på hjemmesiden, send en mail til webansvarlig
 
Vi foretrekker å motta faktura på e-post til denne adressen: 
E
-post til styret kan sendes til
Organisasjonsnummer 991 346 902
 
Postadressen til avdelingen

SMCN. ØST
Postboks 46, Økern
0508 Oslo


Kontonummer for innbetaling av kontigent: 0531 15 64392 (husk KID nummer)

 

602727