Nyheter - hoved

søndag, 09 mai 2021 00:00

klubbeOrdinært Landsmøte i Senior MC Norge avholdes på Fefor Hotell i Vinstra lørdag den 26. juni 2021 kl. 11.00.
Innkalling med agenda og sakspapirer er sendt alle lokalavdelinger.

Sakspapirene er tilgjengelig for medlemmene under menyvalget Dokumenter her på hjemmesiden seniormc.no.
Du må være aktivt betalende medlem i Senior MC Norge og pålogget for å få tilgang til dokumentene. 

søndag, 18 april 2021 08:47

medl kort 2021

Når avdelingen har registrert din innbetaling av årets medlemskontingent, kan du laste ned og eventuelt skrive ut ditt eget medlemskort. 

Logg deg inn her på hjemmesiden
Velg Ditt Medlemskort under Din Meny.

onsdag, 07 april 2021 00:00

Jan Jørå er 90 år i dag 7. april 2021
Jan Jørå Gautefall 2009

Har du hørt om MC-gubbene?
Ikke jeg heller - enda. Men nå er det snakk om tid, håper jeg.
Jeg er «gubbe». Tok motorsykkelsertifikatet i sommer og kjøpte en 750 ccm. Snakket MC-miljø med alle jeg traff. På den måten oppdaget jeg at svært mange voksne MC'ere ikke er
tilknyttet noen klubb eller MC-miljø. Årsakene til det kan jo være så mange, men jeg tror at voksne MC'ere har et forhold til motorsykkel som er annerledes enn det de tror de finner i MC-klubbene. Jeg tenker i hvert fall sånn.
..... slik startet et innlegg i MC-avisa nr. 9 i 1988 underskrevet av Jan Jørå

Dette ble starten på vår klubb Senior MC Norge - Gratulerer med dagen Jan!

Du kan lese hele den fascinerende historien om hvordan klubben ble til i denne artikkelen Det var en gang .... skrevet av Knut Femris etter samtale med Jan og kona Liv.

torsdag, 31 desember 2020 00:00

Takk for 2020 og Godt Nytt År!

ob elin 2020Noen hevder at det herrens år 2020 er året vi skal glemme, men så enkelt er det ikke. Her i huset er vi velsignet med to nye barnebarn i 2020. Det ble MC tur til Sverige sommeren når det var mulig å komme til sør i Sverige via Danmark. Det ble barnedåp og et særdeles gledelig møte med mor, barn og svigerfamilie, alt, selvfølgelig så koronasikkert som mulig.

Store og små hendelser i livet skjer helt uavhengig av pandemier og globale utordringer. Dagliglivet vårt påvirkes, men vi finner løsninger og nye muligheter når utfordringene kommer. Jeg er som de fleste av oss er vokst opp i fred. Selv om det har vært både olje-, børs- og bankkriser i vår levealder er de store krisene er noe vi har hørt om, men ikke opplevd.

I Senior MC Norge er vi selvfølgelig preget av Korona og Covid-19, turer og møter er utsatt og kansellert. Senior MC Norges Landstreffet i juni ble kansellert og Landsmøte utsatt, først i et håp om at vi kunne møtes på Gardemoen høsten 2020, men til slutt ble det Landsmøte på Teams. Uvant og fremmed for de fleste av oss, men fullt mulig viste det seg. Selv om rammene var uvante, ble Landsmøte gjennomført med diskusjon, uenighet, refs og beslutninger slik det seg hør og bør.

Senior MC Norge er i endring, klubben er i dag en kombinasjon av tradisjonell MC klubb med møter, turer og treff og et svært profesjonell førerutviklings tilbud. Dersom dagens førerutvikling skal opprettholdes og utvikle må det gis de organisatoriske og økonomisk rammene som trengs.

Vi går inn i 2021 med håp og forventning. På hjemmefronten blir det nytt barnebarn. MC turene er planlagt (i mitt hode), det er mange MC-tur muligheter i Norge og ...  et håp om MC tur til Sverige og besøk til barnebarn og familie.

I Senior MC Norge er håpet at vi kan treffes fysisk i ulike sammenhenger. Personlig ser jeg spesielt frem til Landstreffet 2021 på Vinstra og håper at mange kan delta. Videre at ulike initiativ til organisasjons- og vedtektsendringer debatteres grundig og finner gode omforente løsninger.

Jeg vil benytte anledningen til å takke for så vell vennskap og kjennskap i Senior MC Norge som godt samarbeid. Ønsker alle et godt og håpefullt Nytt År!

Odd Bjørn Meling

Leder Senior MC Norge.

lørdag, 17 oktober 2020 00:00

Arsmote 2020På grunn av den pågående covid-19 pandemien og smittevernreglene bestemte Hovedutvalget å avholde årets Landsmøte som et digitalt nettmøte.
Møtet ble gjennomført lørdag 10. oktober 2020 kl. 11 til 15.

Underskrevet og godkjent protokoll fra Landsmøtet finner du under menyvalget Dokumenter eller du kan laste ned protokollen i pdf-format her Signert protokoll fra Landsmøtet 10. oktober 2020

 

onsdag, 06 mai 2020 07:11

Avdeling Buskerud og Hovedstyret i Senior MC er enige om å avlyse Landstreff 2020.
De som har meldt seg på treffet og har booket rom på Vikersund Hotell, må selv sørge for å avbestille direkte til hotellet.

torsdag, 02 april 2020 14:47

Medlemmer og MC venner,
Jeg håper at alt står bra til med dere alle. I disse krevende tider ber jeg dere alle ta godt vare på dere selv og familie. Virus er ikke noe nytt, men Korona-viruset er en trussel som setter ekstraordinære, og livsviktige krav til oss alle. Følg alle gode råd og anbefalinger om adferd og tiltak som reduserer smittefare for deg selv, familie og alle andre.

For Senior MC Norge får Korona-situasjonen stor betydning lokalt og nasjonalt. Organiserte medlemsaktiviteter er midlertidig stoppet, dvs. satt på vent til våre myndigheter gir klare signaler om det motsatte.

torsdag, 02 april 2020 07:13

Har du reservert plass på hotellet er det spesielt viktig at du leser denne informasjonen. Du vil selv være ansvarlig for å eventuelt avbestille reservasjonen innen fristen som nå er 6 uker før ankomst.

Det er mye usikkerhet om arrangementer som samler flere personer framover. Dette gjelder også vårt Landstreff.
Fristen for å være garantert plass går ut i disse dager, men hotellet har forlenget fristen til 6 uker før arrangementet. Slik situasjonen er i dag må vi vel regne med at det er større sannsynlighet for at treffet må avlyses enn at det kan gjennomføres på de oppsatte datoer.

Les mer under.