Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Nyheter - hoved

På landsmøtet på Lillehammer ble det utnevnt en del nye æresmedlemmer etter forslag fra ulike avdelinger.

Det har blitt en tradisjon på landstreffene å tilby deltakerne aktiviteter på lørdagen som oppladning til den formelle festmiddagen. Årets deltakere hadde valget mellom å delta på guidet MC-tur til Helvete eller cruise med Skibladner på Mjøsa. De aller fleste (100+) valgte å seile på Mjøsa med den Hvite Svane.

På årets landsmøte ble en god del av tiden brukt på diskusjon og informasjon om den nye hjemmesiden.

Det har vært en del misnøye med den nye web-platformen, både blant brukerne og hos dem som administrerer dette i de enkelte avdelingene.  Det skal ikke skyves under teppet at det har vært en del flere utfordringer enn man har satt pris på, men det arbeides hardt for å komme i mål med de siste justeringene.

På landsmøtet på Lillehammer 13. juni 2014 ble det vedtatt å legge ned avdeling Nordvest etter ønske fra avdelingen selv, da det ikke lengre er aktivitet i avdelingen.

I anledning av 25 års jubileet til Senior MC Norge har avdeling øst den glede av invitere alle medlemmer av Senior MC Norge til jubileumstreff på Radisson Blu Lillehammer Hotel i perioden 13-15 Juni 2014.