Seniornytt

seniornytt 2018 1I denne utgaven kan du bl.a. lese mer om:
- Motorsykler og kvinnfolk
- Veien til kneskrap
- Bruk av GPS på turen
Nyheter fra avdelingene:
- Nord og Øst
Invitasjon til
Landstreff 2018
Og selvsagt den faste spalten:  Lederen har ordet

Du kan laste ned bladet i pdf-format ved å benytte lenken i bildet eller ved å følge denne lenken SeniorNytt 2018-1

SN 2017 08 icoMediagruppa kan nå presentere "Nye" SeniorNytt utgave august 2017.

  • I denne utgaven kan du bl.a. lese om:
    Redaksjonen
  • Lederen har ordet
  • Reisebrev
  • Klubbaktuelt
  • Landstreff 2017

Les bladet i pdf-format her SeniorNytt 2017-August
Du kan også laste ned bladet for utskrift her seniornytt_aug17_print.pdf

SeniorNytt 2016 2 introÅrets andre utgave av SeniorNytt inneholder bl. a. ett (eller flere) hjertesukk fra redaktør Øyvind, leder fra Odd Bjørn og innslag fra noen av avdelingene.
Takk til bidragsyterne.

Vi oppfordrer stadig våre medlemmer om å bidra med stoff. Det er faktisk slik at MC-folk blir inspirert av andres opplevelser.
Send ditt bidrag til eller . Husk fotografier - det gjør det ekstra lesbart.

Du kan laste ned bladet i pdf-format her SeniorNytt 2016-2.

Redaktør Øyvind Rønneberg har igjen komponert en ny utgave av SeniorNytt. Denne utgaven er delt i to deler - 16 sider med blandet stoff og et 20-siders vedlegg med Reisebrev fra Nord.

Vår nestleder, Øyvind Rønneberg, har tatt ansvaret for å sette sammen et blad som et alternativ til SeniorNytt. I denne første utgaven har redaktøren samlet stoff fra Facebook-siden vår og hjemmesidene.

Av Tore Huseby
Evjetreffet er det første skikkelige treffet i mc-sesongen etter manges mening. Det avholdes i den rette enden av april måned. Evje ligger slik til at det liksom er tretti førti mil å kjøre «for alle» enten du bor på Karmøy elle ri Oslo. Praktisk og rettferdig!

Der er dessuten rikelig med hyggelige folk å treffe, masse rare og artige sykler å se på og det er gemyttlig. Kritikerne vil gjerne ha med at det enkelte år er grisekaldt. Og det hender ofte at de får rett!

Herunder finner du Seniornytt-artikler fra angjeldende periode. Den ferskeste artikkelen er nederst, den første og eldste øverst.

Hei. Under denne fanen finner du artikler som er ment publisert første kvartal 2014. Du må rulle deg nedover for å finne nye artikler. Inntil videre er det magert med bilder - det skyldes at herværende skribent ennå ikke har fått sving på dette. Håpet er at vi kan få enklere løsninger som u.t.  ( og min  etterfølger) faktisk mestrer! Men herunder altså - masse lesestoff! Håper du finner noe du liker. Hilsen Tore Huseby

Nyheter fra hovedstyret


Notice: Trying to get property of non-object in /home/seniormc/public_html/modules/mod_k2_content/mod_k2_content.php on line 48

Notice: Trying to get property of non-object in /home/seniormc/public_html/modules/mod_k2_content/mod_k2_content.php on line 50

Aktiviteter