Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Nyheter Øst

Oppdatering om sommertreffet i Ed

For dere som skal være med på vårt sommertreff til ED 27-29 mai , når det gjelder båtturen på Dalsland kanal har styret besluttet å dekke kostnadene for buss tur / retur. Båtturen inklusiv mat ombord vil koste ca. kr. 450,-.
Det er pr. d.d. påmeldt 26 deltagere så det er fremdeles plass til flere.

Styret i avdeling Øst publiserer dokumenter fra styremøter og møter i gruppene. Styrereferat publiseres først når referatet er godkjent av styret. Disse blir lagt under "Dokumenter" i menyen.

Vi i styret vil også oppfordre medlemmene til å gå inn på forumet og se hva som ligger der og kanskje bidra med aktivitet.

Du må logge inn på siden som medlem for å lese dokumenter og få tilgang til forumet.

Danmarksturen

Dette er en påminnelse om at fristen for å melde seg på nærmer seg. Colorline må ha bestillingene innen 1. juni.

Etter denne dato må deltagere selv ordne transport, og det er derfor viktig å melde seg på før denne dato

Vi har lenge diskutert hvordan vi skal fremstå på Facebook. Vi har allerede en fungerende side som Senior MC Førerutvikling og vi har opprettet en side som heter Senior MC Norge avdeling Øst. Sidene er åpne for alle.

Det blir disse to Facebook sidene som kontrolleres fra styret, blir oppdatert og vedlikeholdt. Vi vil i størst mulig grad linke fra Nyheter på seniormc.no

Egil presenterte sin gruppe som skal drive Tur og Treff aktivitetene. Nytt av året er en satsning på å også knytte litt førerutvikling til noen av turene. I tillegg hadde vi besøk fra NMCU.

Styret har oversendt forlag som ønskes behandlet på Landsmøtet i SMCN i 2016. Disse er utformet etter det mandatet vi fikk av Årsmøtet i SMCN avd Øst. Forslagene finner dere under avd Øst, Dokumenter (krever innlogging)

 

Kåre Gudmundsrud repeterer teori for instruktørene i Førerutvikling på årets første samling. FUG har under stødig ledelse av Fredrik Grunde Nielsen, leder av FUG, gjennomført årets første samling. 

Aktivitetskalender