Nyheter Buskerud

Søndag 26/4 la 10 sykler ut på sesongens første fellestur, Hurumlandet rundt.

17 medlemmer møtte fram for å høre Geir Halland fortsette fortellingen og vise film fra Mc-turen hans som gikk gjennom 17 land på 9 uker.

Å kjøre mange motorsykler i følge er moro, men det krever disiplin og aktsomhet. Vi har alle forskjellig kjørestiler og tempo. Det som er rolig og udramatisk for en erfaren sjåfør kan virke farlig og stressende for en som er uerfaren og fersk. Her er noen tips og retningslinjer for hvordan vi kjører i følge i Senior-MC Buskerud.

Minner om medlemsmøte med del 2 av Geir Halland's fortelling om MC-turen sin gjennom 17 land den 21/4.

Møt opp kl 19 på kantinen til Nedre Eiker kommune Teknisk etat i Mjøndalen. I tillegg til et spennende og morsomt foredrag, vil det bli servert kaffe og wienerbrød. Vel møtt!

Tirsdag 14. april kl.18.00 arrangerer NMCU Buskerud et møte for mc-interesserte.

- Styret i NMCU Buskerud presenterer seg, og forteller om det det arbeidet de gjør. Presentasjon av kommende arrangementer.
- Mc-forum med fylkesvis inndeling er kanskje litt ukjent, men NMCU Buskeruds Fylkessekretær, Wenche Hornbøll vil klargjøre for arbeidet, og viktigheten av dette mc-politiske arbeidet.
- Torgeir fra Monster-Bike kommer og vil snakke litt om det som rører seg i mc-bransjen.
Monster-Bike og Trio Motor stiller ut motorsykler inne i biblioteket.
- Geir på teknisk hos Statens Vegvesen på Jensvoll, kommer og tar opp tekniske spørsmål.
Vi holder på til ca 20.00

Med vennlig hilsen og God Helg fra NMCU Buskerud krets

Her kan du se vår nye turkallender:

Last ned her!

Da har jeg avtalt med Lasse og Geir Halland medlemsmøte hvor Geir fortsetter fortellingen og snurrer film fra del 2 om  Mc- turen sin gjennom 17 land.  Dette vil vi gjennomføre tirsdag 21/4 kl. 19.00 på kantinen til Nedre Eiker kommune Teknisk etat i Mjøndalen.

Mvh.

Finn Christoffersen

Det ble et spennende medlemsmøte da Geir Halland tirsdag den 27. januar fortalte om sin mc-tur gjennom mange østeuropeiske land - land som for mange er helt ukjente. Klikk deg videre og les formann Finns rapport. Se også eget bildegalleri.

Aktivitetskalender

Nyheter fra hovedstyret


Notice: Trying to get property of non-object in /home/seniormc/public_html/modules/mod_k2_content/mod_k2_content.php on line 48

Notice: Trying to get property of non-object in /home/seniormc/public_html/modules/mod_k2_content/mod_k2_content.php on line 50