Våre nettsider bruker informasjonskapsler, "cookies". Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Nyheter Øst

Gå inn i vår nettbutikk og sikre deg plass nå

1 mai

 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Senior MC Norge, avdeling Øst.

Under utsendelse av medlemskontingent for 2019 har det sneket seg inn en feil i KID-nummer for medlemsnummer under 100000, dvs. fra 10000-99999.
Kid-nummer for disse medlemmene mangler en ledende 0. KID-nummeret skal være på syv siffer, eksempel 0123456. På giroen er det ved en feiltakelse skrevet 123456.

Dersom du får ugyldig kid-nummer, legg til en 0 foran det nummeret som står trykket på giroen din.

DSC 0075

Invitasjon til avd. Øst sitt Høsttreff 2018

Quality Straand Hot. Vrådal 31. aug. – 2. sept.

 

NY DATO FOR MC TUR 4 ER LØRDAG 28.JULI

Dere har sikkerrt fått med dere at det er meldt om ekstremvær med mye nedbør på søndag 29. juli.
Vi flytter derfor turen til 28. juli da det på lørdag kun er meldt om regnvær på ettermiddagen.

En lang periode med unormalt varmt vær har gjort at asfalten veldig mange plasser har olje som kommer opp til overflaten og mye gummi etter større kjøretøy. Dette vil gjøre at det mange plasser blir glatt i kombinasjon med mye regn. I tillegg er det ikke like hyggelig når det er meldt styrtregn.

Håper denne endringen ikke lager for mye problemer.

 

brrosjyre03

Aktivitetskalender