Velkommen til Senior MC Norge

Senior MC Norge ble stiftet 16. februar 1989. Klubben består av 8 selvstendige lokalavdelinger fordelt over hele landet.
Alle motorsykkelinteresserte som har fylt, eller fyller, 24 år i innmeldingsåret kan bli medlem.

Les mer

Julehilsen fra leder

Geir GTS Jul smallVi gikk inn i 2021 med avventende optimisme og deler av året har vært tilnærmet normalt. Vi har lært oss å leve med Covid, det ble både landstreff, høsttreff og fysisk møte for Hovedstyre og Samarbeidsutvalget. Avdelingene har gjennomført turer, møter og arrangement, nesten som normalt.
Nå, i en ny periode med ny nedstenging er vi svært takknemlige og gleder oss over det vi fikk til i 2021. Vi fortviler (litt) over at det er ‘påan igjen, samtidig som vi har erfart at vi får til noe og at vi ser frem mot bedre tider.

Noen hevder at foreninger og lag generelt og i MC sammenheng spesielt er ganske så ‘1960 - 1970’.
Foreninger og lag har utlevd sin rolle som ‘sosial plattform’ som det heter nå til dags. Interessen og behovet er ikke den samme i dag som for 20 - 30 år siden. I dag er det de moderne plattformer hvor en kan ‘sitte hjemme’ og fikse alt, inklusiv sosial omgang.
Under deler av pandemien er vi alle hjemmesittere med begrensninger i fysisk utfoldelse.
Dette kan ha vekket en del av oss til å innse at det å møtes fysisk er dimensjon i seg selv, prat er bra, men å møtes er best.

Familie, kollegaer og nære venner er for de fleste av oss viktigst, men etter det kommer venner og bekjente som en deler interesser og opplevelser med. Det er her Senior MC Norge kommer inn, et fellesskap hvor MC er med, men vennskap og kjennskap er for de fleste viktigst.

Om vi etter Covid vil oppleve økt aktivitet i Senior MC Norge gjenstår å se, men de lokale avdelingene tilbyr et fellesskap som gir oss mulighet til å pleie kontakter og treffe nye mennesker.

I de lokale klubbene (avdelingene) opplever vi felles motorsykkel-glede og sosial omgang med venner og bekjente. Vi ser frem til, og gleder oss til pandemien letter, og … på sikt muligens forsvinner helt ?

Jeg vil på vegne av hovedstyret ønske God Jul til deg og dine!

Solen har ‘snudd’ og vi ser frem til lysere tider på alle måter, Godt Nytt ÅR!

Mvh
Odd Bjørn Meling,
Leder Senior MC Norge

Aktiviteter