Avdelingsinformasjon

Senior MC Norge avdeling Øst er en aktiv avdeling som har medlemmer fra store deler av Østlandsområdet. Som Tur og Treff-arrangører har vi et flott og allsidig aktivitetsprogram som du som medlem vil nyte godt av.

På tirsdager møtes vi til uformelle klubbkvelder med åpen kafé på Motorsenteret i Hvervenbukta mellom kl.17 - 20:30 (Ljanbrukveien 33, 1250 Oslo). Det blir også arrangert temakveld en torsdag i måneden gjennom vinterhalvåret. 

I aktivitetskalenderen finner du informasjon om kommende temakvelder, turer og treff, og det vil bli lagt ut løpende informasjon om klokkeslett, møtesteder og turprogram her på våre websider. Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme, så følg med!

Henvendelse til Tur og Treff/Media-ansvarlig kan du gjøre på e-post  

Ønsker du å bli medlem i Avdeling Øst, kan du sende en innmelding på e-post til  med navn og tlf. nr. Pris for årlig medlemskap er kr. 450 for hovedmedlem og kr. 340 for familiemedlem / pensjonist. 

Vi tar gjerne i mot grasrotandel fra deg, som blir brukt til viktige medlemsformål i klubben, blandt annet livsviktig årlig førstehjelpskurs spesielt tilrettelagt for MC-førere. Benytt vårt organisasjonsnummer 991 346 902.

Vi foretrekker å motta faktura på e-post til denne adressen: 

E-post til styret kan sendes til:
Du kan også finne kontaktinformasjon til alle i styret på menyen til venstre.
 
Postadressen til avdelingen:

Senior MC Norge Avdeling Øst
Postboks 46, Økern
0508 Oslo


VIPPS #661611 til Senior MC Norge, Avdeling Øst.
Kontonummer for innbetaling av kontingent: 0531 15 64392 (husk KID nummer)
Organisasjonsnummer 991 346 902
 
 

  

602727