Avdelingsinformasjon

Senior MC Norge avdeling Øst er en aktiv avdeling som har medlemmer fra store deler av Østlandsområdet. Som Tur og Treff arrangører har vi et flott og allsidig aktivitetsprogram som du som medlem vil nyte godt av.

På torsdager møtes vi vanligvis til uformelle klubbkvelder på Motorsenteret i Hvervenbukta mellom kl.17-20:30, og det blir arrangert en spesiell temakveld en torsdag hver måned gjennom hele året. Adressen er Ljanbrukveien 33, 1250 Oslo.

Men: foreløpig er Motorsenteret åpen kun på tirsdager for alle grunnet koronatiltak i kommunen, men vi vil gi deg en fortløpende oppdatering på hjemmesiden og Facebook.

Oversikt over temakvelder, Tur og Treff-aktiviteter finner du i aktivitetskalenderen, og det vil bli lagt ut fortløpende informasjon om klokkeslett, møtesteder og turprogram på våre websider. Henvendelse til Tur og Treff-ansvarlig: Unni Kjus tlf. 404 29 274 eller e-post  

Ønsker du å bidra med informasjon eller om dine egne MC-turopplevelser, er det hyggelig at du vil dele det med oss. Ta kontakt med Web-redaktør Unni Kjus på:

Vi foretrekker å motta faktura på e-post til denne adressen: 

E-post til styret kan sendes til:
Du kan også finne kontaktinformasjon til alle i styret på menyen til venstre.
 
Postadressen til avdelingen:

Senior MC Norge avdeling øst
Postboks 46, Økern
0508 Oslo


Kontonummer for innbetaling av kontingent: 0531 15 64392 (husk KID nummer)
Organisasjonsnummer 991 346 902

 

602727