Velkommen til Senior MC Øst - Tur og Treff

DSC 0060Nå har det skjedd: Senior MC Øst har blitt en rendyrket avdeling for Tur og Treff.

Nå vil du som medlem hos oss kunne delta på unike MC- opplevelser sammen med våre drevne og erfarne turledere.


 

Etableringen av Senior MC i 1989 ble til Avdeling Øst, da flere avdelinger etterhvert ble etablert i ulike landsdeler og hovedorganisasjonen i Norge ble et faktum. 

Avdeling Øst har hatt den største medlemsmassen gjennom tidene med høy aktivitet innenfor tur, treff og banekjøring fra starten av. Det som begynte som banekjøring først på Anderstorp, senere på Rudskogen med mye kræsj og velt, ble etterhvert utviklet til et organisert førerutviklingskonsept innenfor profesjonelle rammer. 

Samtidig har avdeling Øst gjennom 30 år arrangert medlemstreff, søndags- og helgeturer til glede for alle oss MC-entusiaster. Vi kan se tilbake på unike MC- opplevelser i inn og utland sammen med gode klubbvenner, og ser nå med forventning frem til nye opplevelser.

Både Førerutvikling og Tur-og treff er basert på enorm innsats og frivillighet, og viser til fullverdig kompetanse på begge områder, noe som vi medlemmer nyter det beste av.

Etter snart 32 års innsats på alle områder, ble det besluttet å dele avdeling Øst i to avdelinger, da organiseringen var blitt for omfattende og en videre utvikling krevde ennå mer spesialisering. Begge avdelingene er tilknyttet Senior MC Norge, og medlemmene kan uansett nyte det beste på tvers av avdelingene.

I Avdeling Øst Tur-og Treff er det nye styret nå konstituert. Samlet innehar styret stor kompetanse og erfaring innenfor organisering, økonomi, web, turer og treff. Styret er nå i full gang med å få det organisatoriske på plass, samtidlig som alle detaljer i planlagte aktiviteter for medlemmer skal på plass.

I tillegg har Avdeling Øst Tur-og Treff ansvaret for organisering og tilrettelegging av årets landstreff på Fefor Hotel Vinstra og som blir arrangert i juni i år.

Vel møtt til TUR og TREFF og unike MC-opplevelser sammen med avdeling ØST!

 

 

Aktivitetskalender