Sommertreff til Bøkevangen

CIMG5647

Årets sommertreff 2. - 4. juni blir lagt til Bøkevangen gjeste og aktivitetsgård, som er en idyllisk perle og ligger praktfullt til ved Ørsjøen 20 km fra Halden. 

C86D6364 7841 4568 B4B2 023B9DAAAD5C
Bøkevangen er kjent og kjært for oss som har vært her på treff tidligere år, og det skal bli en glede å komme tilbake. Foruten hovedhuset som består av spisesal og salong, samt rom i Svalen, på Stabburet og i Loftstuen, vil vi også disponere hytter som danner rammen rundt det idylliske tunet på Bøkevangen.  

BB46B333 A887 4142 BCF8 FB3A68243A78 1 105 c

Vi arrangerer fellestur til sommertreffet på idylliske og morsomme MC-veier i Østfoldområdet for de som ønsker det, nærmere info om rute og oppmøtested kommer!
Bøkevangen ligger midt i smørøyet for mange flotte utflukter langs den BlåGrønne veien som krysser over til Sverige. Lørdagen blir det arrangert en fellestur til vår svenske nabos kystlinje, og med muligheter for besøk på Systembolaget, samt å nyte en deilig lunch.

CIMG5596

Vi holder en høy sosial faktor på treffet, og fredag ettermiddag/kveld tilbringer vi i stedets Lavo for grillkos og hyggelig samvær. Vi fyrer opp grillen, og det blir medbragt grillmat og drikke for hver enkelt deltager. (Bildet er hentet fra 2008, hvor undertegnede var på sitt første SMC-treff. Med den herlige og inkluderende mottagelsen vi fikk, har det blitt mange flotte treff og turer med høy sosial faktor i SMC på oss).

Lørdag spiser vi felles frokost i hovedhusets spisesal, drar på en liten felles MC-tur og kommer tilbake til ettermiddagskos på tunet. Det er også mulighet for et friskt bad i nærliggende innsjø. Om kvelden blir det 3 retters middag i spisesalen og sosial hygge i salongen med åpen bar (øl, vin, mineralvann) til midnatt.

Søndagen avslutter vi med felles frokost, før vi beslutter hvem som vil kjøre med hvem på veien hjem etter nok et flott treff i SMC avdeling Øst sin regi.

Praktisk info og bindende påmelding:

Pris kr. 2.010,- pr. pers. som inkl. 2 overnattinger i dobbelt rom med frokost.
3 retters middag på lørdag - forrett rekecoctail med dressing, hovedrett kalvestek og dessert karamellpudding med krem. Gi beskjed ved bestilling om du har allergi.
Enkeltromstillegg kr. 175,- pr. døgn pr. pers.
Drikke til middag kommer i tillegg. 
 
Det er 6 hytter med bad hvorav 2 stk 2 sengs/1 sovesofa og 4 stk 4 sengs.
Stabburet har 3 dobbeltrom med bad.
Loftstuen har rom med bad og på Svalen deler 2 av rommene bad/toalett. Loftstuen og Svalen har 1 - 3 senger.
 
HUSK å ta med egen grillmat og drikke til «skinnbuksepilsen» og fredagskveldens grilling i Lavoen (det er matbutikk på veien etter festningen i Halden).
 
Bestilling av rom:
Gjøres direkte til Bøkevangen gjestegård på e-post
Merk bestillingen Senior MC 2. - 4. juni, og om du har spesielle ønsker for overnatting (rom/hytte), og antall personer i bestillingen, samt evt. matallergi.
Kopi av bestilling sendes til
 
Treffansvarlig er Unni Kjus (for eventuelle spørsmål) tlf. 404 29 274 eller e-post
 
 
Vi gleder oss til å se deg på Bøkevangen gjestegård sammen med oss!

Hilsen styret i avdeling ØST
 
CIMG5617
Ut på kosetur i 2008, lørdagen på Harrytur med bunkring av vått og tørt:)
 

Aktivitetskalender