Turer og treff

547554AC 7019 45E5 A663 FA3A124780D0
 
 
Nå gleder vi oss til å få med nettopp deg på nye og varierte opplevelser sammen med oss. Aktivitetsprogrammet 2023 er spekket med gode tur- og kjøreopplevelser, hvor du vil møte både nye og gamle MC-venner i hyggelige og sosiale MC-omgivelser.

Gjennom 30 år har avdeling Øst arrangert medlemstreff, søndags- og helgeturer til glede for alle oss MC-entusiaster. Vi kan se tilbake på unike MC-opplevelser både i inn- og utland sammen med gode klubbvenner, og vi ser med forventning frem til nye MC-opplevelser. 

Styret i avdeling Øst jobber kontinuerlig med å tilrettelegge Tur og Treff-aktiviteter, og vi tilbyr til enhver tid et spennende og allsidig aktivitetsprogram som du som medlem kan nyte godt av og glede deg til.

Våre turledere har lang erfaring og kjenner de beste og morsomste MC-veiene, og de legger opp turene for at nettopp du skal få en unik kjøreopplevelse og samtidig ha en flott tur sammen med gode MC-venner. Alle turene er beregnet på at alle medlemmer uansett kjøreerfaring kan bli med på. Her finner du informasjon om turkjøring og våre turledere: https://www.seniormc.no/ost/dagsturer/item/1309-

 

280

 

Nå i 2023-sesongen vil det bli arrangert 5 MC-dagsturer, samt 17. mai-tur til Granavolden Gjæstegiveri. Det vil bli 2 helgeturer med 2 overnattinger hver og en langtur med 4 overnattinger.

I januar, februar, mars og april blir det ulike temakvelder. Tid og sted vil variere, og nærmere informasjon vil bli lagt ut fortløpende i Aktivitetskalender  

Årets sommertreff 2. - 4. juni blir i år i naturskjønne omgivelser på Bøkevangen ved Prestbakke, og med lørdagstur langs idylliske blå-grønne veier til noen av svenskekysten småsteder. Info om påmelding kan du gjøre her: https://www.seniormc.no/ost/item/1308-

Årets landstreff 23.- 25. juni blir i Vikersund. Det vil bli arrangert fellestur på fine MC-veier til landstreffet. Det er avd. Buskerud som står som arrangører og vil komme med egen info på nyhetssiden her når det er klart for påmelding.

Det blir langtur langs Vestlandets kystveier og fjelloverganger 2. - 6. august med ulike overnattingssteder, hvor du kjører sammen med våre lokalkjente og godt erfarne turledere. Info og påmelding kan du gjøre her: https://www.seniormc.no/ost/item/1307-

Høst-treffet 1. - 3. september blir arrangert på Scandic Hotel på Fagernes i Valdres. Stedet er et hyggelig turistsenter og et viktig knutepunkt med spennende veier til Gol, Jotunheimen, Gudbrandsdalen og Vestlandet. Hotellet ligger ved bredden av den idylliske Strandefjorden. Info og påmelding kan du gjøre her: https://www.seniormc.no/ost/item/1310-

Det legges ut kontinuerlig informasjon om påmelding til overnattingsturene på websiden vår, så følg med og vær tidlig ute for å sikre deg de reserverte plassene.

 Klubbkveld Motorsenteret IMG 8234

Styret arrangerer grillkveld på Motorsenteret 14.september. Det blir temakvelder i oktober og november, og vi runder av årets aktiviteter med den tradisjonelle grøtkvelden den 7.desember.

Gjennom hele året er det tirsdagsåpen kafe kl. 17 - 20:30 på Motorsenteret i Hvervenbukta. Her møtes alltid medlemmer til kaffe og uformell prat.

Så, sett av datoene i kalenderen allerede nå, og bli med oss på Tur og Treff og nye MC-opplevelser som vil gi deg minner for livet!

Oversikt over årets aktiviteter finner du her: Aktivitetskalender

Ønsker du å kontakte Tur og treff kan du sende en e-post til:  eller ringe Unni Kjus på tlf. 404 29 274.