Turer og treff

547554AC 7019 45E5 A663 FA3A124780D0
 
 
Nå gleder vi oss til å få med nettopp deg på nye og varierte opplevelser sammen med oss. Aktivitetsprogrammet 2022 er spekket med gode tur- og kjøreopplevelser, hvor du vil møte både nye og gamle MC-venner i hyggelige og sosiale MC-omgivelser.

Gjennom 30 år har avdeling Øst arrangert medlemstreff, søndags- og helgeturer til glede for alle oss MC-entusiaster. Vi kan se tilbake på unike MC-opplevelser både i inn- og utland sammen med gode klubbvenner, og vi ser med forventning frem til nye MC-opplevelser. 

Styret i avdeling Øst jobber iherdig med å tilrettelegge Tur og Treff-aktiviteter, og vi tilbyr til enhver tid et spennende og allsidig aktivitetsprogram som du som medlem kan glede deg til. 

Våre turledere har lang erfaring og kjenner de beste og morsomste MC-veiene, og de legger opp turene for at nettopp du skal få en unik kjøreopplevelse og samtidig ha en flott tur sammen med gode MC-venner. Alle turene er beregnet på at alle medlemmer uansett kjøreerfaring kan bli med på. Her finner du informasjon om turkjøring og våre turledere: https://www.seniormc.no/ost/dagsturer/item/1238- 

 

280

 

Nå i 2022-sesongen vil det bli arrangert 5 MC-dagsturer, samt 17. mai-tur lokalisert i Østlandsområde. Det vil bli 3 helgeturer hver med 2 overnattinger. 

I januar, februar, mars og april blir det ulike temakvelder. Tid og sted vil variere og nærmere informasjon blir lagt ut fortløpende i Aktivitetskalender  

Årets sommertreff 20. - 22. mai kjøres i år langs blågrønne veier i naturskjønne omgivelser til  svenskekysten, hvor det blir 2 døgn overnatting i idylliske Smøgen. Du kan også se frem til en annerledes lørdagstur til Fjellbacka, hvor vi skal delta på "Murder Mysetery Tour".

Årets landstreff 24. - 26. juni blir til Skånevik Fjordhotell ved innløpet til Åkrafjorden i Etne kommune i Vestland. Det blir arrangert fellestur med avreise fra Oslo torsdag den 23. juni med 1 overnatting på vegen til Skånevik.

Helgeturen 12. - 14. august går til Gaustatoppen Sportell. Her tilbringer vi helgen, og du bestemmer selv om du vil ta en rundtur på spennende og varierte MC-veier, eller om utsikten fra Gaustadtoppen via fjellheisen alternativt turstien opp til 1883 over havet frister deg.

Høst-treffet 2.- 4. september blir arrangert på Scandic Hotel på Fagernes i Valdres. Stedet er et hyggelig turistsenter og et viktig knutepunkt med spennende veier til Gol, Jotunheimen, Gudbrandsdalen og Vestlandet. Hotellet ligger ved bredden av den idylliske Strandefjorden.

Det vil bli lagt ut påmelding til overnattingsturene på websiden vår, så følg med for påmelding til de reserverte plassene.

 Klubbkveld Motorsenteret IMG 8234

Styret arrangerer grillkveld på Motorsenteret 15.september, det blir temakvelder i oktober og november og vi runder av årets aktiviteter med en hyggelig grøtkveld den 8.desember.

Gjennom hele året er det tirsdagsåpen kafe for alle våre medlemmer på Motorsenteret i Hvervenbukta.

Så, sett av datoene i kalenderen allerede nå og bli med oss på Tur og Treff og nye MC-opplevelser som vil gi deg minner for livet!

Oversikt over årets aktiviteter finner du her: Aktivitetskalender

Ønsker du å kontakte Tur og treff ved Unni Kjus, kan du sende en e-post til:  eller ringe tlf. 404 29 274.