Turer og treff

- spekket med spennende MC- opplevelser

Nå gleder vi oss til å få med nettopp deg på nye opplevelser sammen med oss. Aktivitetsprogrammet er spekket med gode kjøreopplevelser, og du vil møte både nye og gamle MC-venner i hyggelige og sosiale MC-omgivelser.

Gjennom 30 år har avdeling Øst arrangert medlemstreff, søndags- og helgeturer til glede for alle oss MC-entusiaster. Vi kan se tilbake på unike MC- opplevelser både i inn og utland sammen med gode klubbvenner, og ser nå med forventning frem til nye opplevelser. Det jobbes iherdig med å tilrettelegge Tur og Treff-aktivitetene, og vi har et flott og allsidig aktivitetsprogram som du allerede nå kan glede deg til, og som du som medlem vil nyte godt av.

I år har Avdeling Øst, Tur-og Treff ansvaret for å organisere og tilrettelegge  årets landstreff på Fefor Hotel på Vinstra som blir arrangert 24.- 26. juni i år. Landstreffet blir et av årets store høydepunkter som du kan glede deg og se frem til, og det er  alltid utrolig hyggelig å treffe gamle MC-venner og stifte bekjentskap med dere som er nye medlemmer.

Våre turledere har lang erfaring og kjenner de beste og morsomste MC-veiene, og de legger opp turene for at nettopp du skal få en unik kjøreopplevelse og samtidig ha en flott tur sammen med gode MC-venner.

280

 

Nå i 2021-sesongen vil det bli arrangert 5 MC-dagsturer, lokalisert i Østlandsområde. Det vil bli 2 helgeturer, hver med 2 overnattinger. Alle turene er beregnet på at alle medlemmer uansett kjøreerfaring kan delta på.

Høst-treffet  3.-5. september blir som i de siste årene arrangert på Strand Hotel i Vrådal, et MC-hotel i særklasse med historisk sus og ikke minst innehar de mest fantastiske MC-veiene i hjertet av Telemark.

Klubbkvelder arrangeres vanligvis på torsdager på Motorsenteret i Hvervenbukta, og det blir en spesiell temakveld hver måned gjennom hele året. Foreløpig har kafeen på Motorsenteret kun åpent på tirsdager grunnet coronatiltak i kommunen. Kom gjerne innom til en kaffeprat ved 18-tiden sammen med andre medlemmer.

Så, sett av datoene i kalenderen allerede nå og bli med oss på Tur og Treff og nye MC-opplevelser som vil gi deg minner for livet!

Oversikt over årets aktiviteter finner du her: Aktivitetskalender

Ønsker du å kontakte Tur og treff ved Unni Kjus, kan du sende en e-post til:  eller ringe tlf. 404 29 274.